Καλλυντικά βγαλμένα από τη φύση | MacroVita

macrovita beautystarsgr

Όταν η Macrovita μπαίνει στη ζωή σου, τα άνθη ελιάς ξαναφουντώνουν και τα χρώματα ζωηρεύουν. Βλέπεις η ενυδάτωση και η τόνωση για μια εταιρία όπως η Macrovita είναι παιχνιδάκι καθώς από το 1984 οι άνθρωποί της καταφέρνουν να  διατηρούν στην πρωτοπορία της κοσμητολογίας και να καλύπτουν άμεσα όλες τις νεοεμφανιζόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού με καινοτόμα και πάντοτε αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα.

Τα προϊόντα της σειράς για τα οποία θα σας μιλήσω το επόμενο διάστημα είναι ετούτα με το λάδι. Μπορεί να μην έχω ακόμη άποψη περί των καλλυντικών καθώς είναι πολύ πολύ νωρίς όμως μπορώ να πω πως μου έκανε αρκετά θετική εντύπωση η συσκευασία του αμυγδαλέλαιου της συγκεκριμένης σειράς (δες το εδώ). Ξέρεις άλλωστε το κόλλημά μου με τις ωραίες συσκευασίες. Η σημερινή μου αναφορά στα Macrovita προϊόντα μπορεί να είναι σύντομη, όμως θα πρέπει να μου δώσετε λίγο χρόνο για να κάνω τις απαραίτητες δοκιμές.

Stay tuned for more.

Βρείτε το site της MacroVita εδώ.
(798)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr