Η Μαίρη Καράντζου για την Adidas!

katrantzou adidas copy

Μια συνεργασία υψίστης σημασία έρχεται για να δώσει στη μόδα αυτό το κάτι παραπάνω. Η γνωστή , Μαίρη Καράντζου θα συνεργαστεί με την αγαπημένη σε όλους μας εταιρία ADIDAS. Η ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας που έχει καταπλήξει στο εξωτερικό θα δημιουργήσει μοδάτες ομορφιές για την adidas και όλοι περιμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα αυτής της σύζευξης.

Όπως χαρακτηριστικά και η ίδια είπε: «Μεγάλωσα, όπως και τόσα άλλα παιδιά σε όλο τον κόσμο, φορώντας παπούτσια Adidas και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία με ένα τέτοιο παγκόσμιο brand. Έχουν μια φανταστική κληρονομιά και μια απίστευτη ικανότητα να καινοτομούν στην αθλητική ένδυση και νομίζω ότι αυτή η συνεργασία θα έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα»

 adidas-by-Mary-Katrantzou

Η γνωστή σχεδιάστρια φαίνεται να είπε επίσης: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την Adidas για την παραγωγή μιας σειράς ρούχων και παπουτσιών.”

Το όνομα της νέας αυτής καμπάνιας δεν θα είναι άλλο από το «Adidas Originals by Mary Katrantzou». Η νέα αυτή collection θα αποτελείται από καινοτόμα ρούχα έχοντας πάντα πολύχρωμες αποχρώσεις  που πάντα φροντίζει να δίνει στα ρούχα της. Η  Katrantzou έχει καθιερωθεί ως μια παγκόσμια δύναμη στο χώρο της μόδας, και μάλιστα έχει ήδη έτοιμη την συλλογή μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014.

(1172)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr