Πως να απλώσω το make up σωστά;

make-up-igro

Θέλεις να απλώνεις σωστά το make up σου και να έχεις ολοκληρωμένο και πολύ καλυπτικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου; Ακολούθησε τις παρακάτω BeautyStars συμβουλές και απέκτησε την πιο τέλεια βαμμένη επιδερμίδα!

1. Πριν από οποιαδήποτε διεργασία βάλε κρέμα προσώπου ή αντηλιακή.

2.  Επέλεξε το κατάλληλο προϊόν για σένα. Επέλεξε  ένα make up βασισμένο στο χρώμα του δέρματός σου αλλά και στον τύπο του. Αν είναι λιπαρό επέλεξε καλύτερα ένα oil free προϊόν που θα στρώνει πολύ καλύτερα.

3. Χρησιμοποίησε hilighter πριν την εφαρμογή του make up σε μύτη , ζυγωματικά και μέτωπο.

4. Άπλωσε το make up με πινέλο, με σφουγγαράκι ή με τα δάχτυλα. Αν κάποιος σου πει πως οποιαδήποτε τεχνική είναι λάθος και πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη τότε να του πεις πως ο ίδιος έχει λάθος. Καμία τεχνική απλώματος make up δεν είναι λάθος όταν γίνεται σωστά, προσεκτικά και ομοιόμορφα.  Μην ξεχάσεις να απλώσεις make up και στα χείλη.

5. Μην ξεχάσεις να βάλεις υγρό make up και στο καπάκι των ματιών αν θέλεις να κρατήσει περισσότερο η σκιά σου αλλά και όλο το βάψιμο του ματιού του.

6. Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις πούδρα η οποία θα δώσει ένα πιο ματ τελείωμα που όλες αναζητούμε. Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα μπορείς να μην βάλεις.

7. Φρόντισε η όλη διαδικασία να γίνει σε ένα δωμάτιο με αρκετό φως (ηλιου ή λάμπας) έτσι ώστε να αποφύγεις τις ατέλειες.

8. Αν υπάρχουν περιοχές με κοκκινίλες σπυράκια και ατέλειες πρόσθεσε παραπάνω make up ή αν υπάρχει ειδικό καλυπτικό ατελειών (σε πράσινο χρώμα)

(7097)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr