Μανικιούρ που κάνει τα νύχια να φαίνονται πιο μακριά (πολύ εύκολο)

μεγάλα νύχια
Το μανικιούρ μας ως γυναίκες πρέπει πάντα να είναι προσεγμένο και ωραία βαμμένο. Είναι κάποιες κοπέλες που δεν έχουν τόσο μακριά και ωραία δάχτυλα ή τόσο μακριά και ωραία νύχια. Άν ανήκεις σε αυτές ,δεν θα πρέπει να παραπονιέσαι γιατί κάνοντας συγκεκριμένα nail art στα νύχια σου θα φαίνονται πιο μακριά από ποτέ. Επειδή έχω μεριμνήσει και για εσάς που δεν το “έχετε” το άθλημα με το nail art έφτιαξα ένα πολύ εύκολο και γρήγορο tutorial για να σας δείξω πως να κάνετε τα νύχια σας να δείχνουν πιο μακριά.

Μια λύση για κάθε κοπέλα που έχει κοντά νύχια ή που δεν γνωρίζει να κάνει nail art. Μια εύκολη πρόταση εντυπωσιακή μεν αλλά καθόλου υπερβολική που μπορείς να την υποστηρίξεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ακολούθησε το βίντεο και μάθε τα όλα. Πριν όμως από αυτό θα σου πω για τι βερνίκια νυχιών χρησιμοποίησα.Aλλά δες παρακάτω και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

1. Bace Coat Beauty Line

2. Top Coat Beauty Line

3. Korres Baby Pink Νο 05

4. Εlixir No 38

5. Fab Nail Art, Professional No14

Επίσης αν θέλεις να δεις και ένα παλιό σχετικό άρθρο κλίκαρε εδώ!

μεγάλα νύχια

μεγάλα νύχια

 

μεγάλα νύχια beautystars.gr

μεγάλα νύχια beautystars.gr

μεγάλα νύχια beautystars.gr

μεγάλα νύχια beautystars.gr

μεγάλα νύχια beautystars.gr

μεγάλα νύχια beautystars.gr

μεγάλα νύχια beautystars.gr

μεγάλα νύχια beautystars.gr

μεγάλα νύχια beautystars.gr

μεγάλα νύχια beautystars.gr (2474)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr