Τι μανικιούρ ταιριάζει στην κάθε μια μας;

 

1. Έχεις Λεπτά και μακριά δάχτυλα με πολύ «στενά» νύχια;

Ανοιχτόχρωμα βερνίκια για να δώσουν «όγκο» στα νύχια. «Στόλισε» τα νύχια με διαγώνιες και οριζόντιες γραμμές και έντονα μοτίβα. Προτίμησε ένα ελαφρύ οβάλ σχήμα στις άκρες, για να μοιάζουν τα νύχια σας πιο φυσικά.

2. Κοντά και χοντρά δάχτυλα με φαρδιά τετράγωνα νύχια;

Γαλλικό μανικιούρ. Έτσι τα νύχια θα φαίνονται φυσικά. Το λευκό χρώμα στις άκρες των νυχιών θα κάνει τα δάχτυλά να φαίνονται πιο μακριά. Απέφυγε τα έντονα, ανοιχτά βερνίκια και τα υπερβολικά σχέδια στο μανικιούρ, γιατί θα προσθέσουν «όγκο» στα δάχτυλά.

3. Λεπτά και μακριά δάχτυλα με πολύ μικρά νύχια;

Έντονα – ακόμα και περλέ – βερνίκια για να φαίνονται τα νύχια μεγαλύτερα. Είσαι από τις τυχερές, γιατί στο μανικιούρ μπορείς να κάνετε στα νύχια ό,τι σχέδιο θέλεις.

 

 

EXTRA Tip for my BEAUTYSTARS:

Για γερά νύχια και περιποιημένα απαλά χέρια χωρίς πετσάκια, κάντε μία φορά την εβδομάδα μασάζ στα δάχτυλά σας με ελαιόλαδο. (1843)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr