Μάσκα με ελαιόλαδο και αυγό για τα μαλλιά

ladi maska

Θέλεις μαλακά και λαμπερά μαλλιά; Σου έχω μια λύση που σίγουρα μπορείς να κάνεις σπίτι σου ακόμη και αυτή τη στιγμή. Έχεις αυγά και ελαιόλαδο; Αν ναι πάρτα στο χέρι τσάκωσε και ένα μπολ και ξεκίνα!

Ανακατεύεις δυο αυγά  με πέντε κουταλιές ελαιόλαδο . Απλώνεις στα μαλλιά και σκεπάζεις τα με ένα πλαστικό καπελάκι ή με πλαστική μεμβράνη κουζίνας.Άφησε την για δεκαπέντε λεπτά και ξέπλυνε πολύ καλά. Κάνε πλύση και με σαμπουάν.  Η μάσκα αυτή είναι ιδανική τροφή για την τρίχα.

(2220)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Ελαιόλαδο και αβγό; Μαγιονέζα στα μαλλιά; ;) <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr