Γιορτινό Mediterranean Cosmos (photos)

H γιορτινή και στολισμένη διάθεση όλων στο Cosmos είναι διάχυτη. Ωραία λαμπιόνια και καλοστημένες βιτρίνες ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο το εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.  Σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2012 λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ο κόσμος ήταν αρκετός. Πάρε μια γεύση από το εμπορικό σήμερα το πρωί!

a (1873)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. despoina s says:

    Η πρώτη μπλούζα από ποιο μαγαζί είναι Ηλέκτρα μου?! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr