Δοκιμάσαμε αυθεντικό αλλαντικό από το Μέλκ της Αυστρίας σε τοπικό κρεοπωλείο

vienna (14)

Η κοιλάδα Βαχάου έχει τόσο εκπληκτικά μέρη που είμαι σίγουρη πως θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Αν όμως κατά την διαδρομή αρχίσεις όμως να πεινάς σου έχω την λύση.  Στο Μέλκ θα βρεις και ένα πολύ ενδιαφέρον κρεοπωλείο που πουλάει και σάντουιτς με δικό τους ζαμπόν- κρέας το οποίο μπορεί να μην λατρέψεις αλλά σίγουρα είναι μια γεύση που πρέπει να δοκιμάσεις. Ίσως εμείς στην Ελλάδα να μην έχουμε συνηθίσει σε τόσο λιπαρά αλλαντικά αλλά εμένα μου άρεσε αρκετά και σίγουρα θα ξαναδοκίμαζα.

Το κρεοπωλείο βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο την μικρής πόλης Μελκ (στην κοιλάδα Βαχάου) και θα το ανακαλύψεις ευθύς αμέσως μόλις καταφθάσεις.

vienna (13) (1272)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr