Ταξίδεψε με τις μυρωδιές των καλλυντικών σου σε όλο τον κόσμο | Messinian Spa

messinian spa1

Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Μπαχρέιν. Τόσες τοποθεσίες και τόσο όμορφα μέρη για να ταξιδέψεις και άλλα τόσα που ούτε καν φαντάστηκες. Γνωρίζοντας τα προϊόντα της Messinian Spa όμως βρήκα  τον τέλειο τρόπο για να ταξιδεύω σε πόλεις και χώρες απλώς το άνοιγμα ενός μπουκαλιού. 

Η πρώτη εμπειρία με τα λαχταριστά μπουκαλάκια της Messinian Spa, με πήγαν προς την Πράγα. Εκεί που τα λόγια περισσεύουν ξεκινάει μια από τις πιο γνωστές πόλεις της Τσεχίας. Κάπου εκεί ακριβώς ξεκινάει να σου κάνει τη ζωή ομορφότερη και η Messinian Spa. Κάπου εκεί και εγώ ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αυτούς τους νέους θησαυρούς και να μαθαίνω πως μπορούν να μοσχοβολήσουν τις στιγμές σου.

Σύντομα θα υπάρξει αναλυτικό ποστ για όλα τα Messinian Spa beauty things αλλά μέχρι τότε εσύ μπες στην σελίδα τους στο facebook της εταιρίας (εδώ)  και ανακάλυψε και άλλους κρυμμένους θησαυρούς.

Δες το ταξιδιωτικό μας ποστ για την Πράγα εδώ.

IMG_9547

Σε αυτό το ποστ πρωταγωνιστούν: Messinian Spa Sampoo
Messinian Spa Conditioner
Messinian Spa Mask
Messinian Spa Face & Body Scrub
(963)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr