24 ώρες στη Μήλο

milos greece beautystarsgr copy

Η σημερινή ταξιδιωτική μας βόλτα είναι στη Μήλο. Αυτό το όμορφο νησί που σκοπό του έχει, να μας πάρει τα μυαλά. Ο Γιάννης φωτογράφισε τη Μήλο στα καλύτερά της και εμείς δεν έχουμε παρά να την μοιραστούμε μαζί σας.

Κάποια πράγματα για τη Μήλο

Η Μήλος είναι ο τέλειος ταξιδιωτικός προορισμός. Διαθέτει φανταστικές παραλίες χάρη στο ηφαιστειακό γεωλογικό της περιβάλλον. Οι πρώτοι κάτοικοι της Μήλου υπάρχουν πιθανότητες να ήταν Κάρες από την γειτονική μικρασιατική ακτή ή οι θαλασσοπόροι Φοίνικες. Όταν πας στη Μήλο πρέπει οπωσδήποτε να φας ξυνομυζήθρα  και πιταράκια.

Όλες οι φωτογραφίες είναι από την βόλτα του Γιάννη στη  Μήλο και οι φωτογραφίες του ανήκουν.
Γιάννης Ρήγος Facebook

travel

 

  (1348)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr