Αγορές από MIM (Mulhouse)

mim rings copy

Μετά από τόσα travel post ήρθε και η στιγμή να σου δείξω τι πήρα από το ταξίδι μου στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα από το Mulhouse. Σε αυτή την πόλη συνάντησα ένα μαγαζί το λεγόμενο MIM, το οποίο μάλιστα και επισκέφθηκα. Από εκεί πήρα κάποια αξεσουάρ καθώς γενικώς δεν έκανα πολλά ψώνια γενικώς. Νιώθω όμως πως ότι πήρα με υπερευχαρίστησε υπέρ του δέοντος. Άλλωστε είμαι υπέρ της ποιότητας και όχι της ποσότητας. Πάμε λοιπόν να δούμε τα καλούδια που πήρα από τα MIM και αν σου αρέσουν θα σου πρότεινα να δεις την σελίδα τους στο facebook εδώ. 

mim head jelewery

Από το MIM αγόρασα 4 κοσμήματα.

Σετ δαχτυλιδιών :4.99
Κόσμημα για τα μαλλιά: 5.99
Κόσμημα για το λαιμό: 4.99
Κόσμημα για τα μαλλιά: 4.99

Βρες κι άλλα στο επίσημο site της εταιρίας εδώ.

mim beautystars
mim hair
mim jelewery (1562)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Πολυ ομορφα!
    Να τα χαρεις! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr