Το δικό μας mini Cooper!

IMG_3002

Πρώτη φορά στην ταξιδιωτική ζωή μας πήραμε και εμείς να οδηγήσουμε ένα mini cooper. Είμαστε πολύ τυχεροί καθώς εμείς είχαμε επιλέξει χαμηλότερη κατηγορία αλλά μας έδωσαν καλύτερο αμάξι.  Εγώ να σου πω την αλήθεια μου, δεν ξέρω πολλά από αμάξια όμως το συγκεκριμένο το ερωτεύτηκα σφόδρα. Μοναδικό desing και τέλειες λειτουργίες. Ειδικά το ενσωματωμένο GPS ήταν από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις εντός του αυτοκινήτου.

Αν θέλεις να μάθεις και κάποια extra tips για τα road trips πήγαινε εδώ. 

IMG_6058

Ήμασταν αρκετά τυχεροί με αυτό το αμάξι γιατί εκτός της ομορφιάς του είχε και πολύ λίγα χιλιόμετρα σαν αμάξι και ουσιαστικά ήταν σαν καινούριο. Ίσως το πιο καινούριο αμάξι που έχω μπει! Όχι πες μου δηλαδή τέτοιο αμάξι μπορείς να μην το αγαπήσεις;

IMG_6789 IMG_6791 IMG_6792 IMG_6794

(835)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr