Τα 3 μυστικά που σου κρύβουν οι αεροπορικές εταιρίες

take-off-

Όταν είσαι “καλός” ταξιδιώτης πρέπει να ξέρεις ακόμη και όσα δεν ξέρουν οι πολλοί. Μάθε σήμερα στο Beautystars.gr τα μυστικά που δεν συμφέρει καθόλου τις αεροπορικές εταιρίες να ξέρεις:

  • Όχι κουπόνια ως αποζημίωση, μόνο μετρητά .Κοινώς αν σε διώξουν αναγκαστικά από την πτήση σου, δικαιούσαι 125-600 ευρώ ανάλογα με την απόσταση της πτήσης. Μην δεχθείς κουπόνια. 
  • Καλό είναι να έχεις τυπωμένο ένα χαρτί με τα δικαιώματά σου ως επιβάτης της αεροπορικής. Σε περίπτωση που για παράδειγμα ματαιωθεί η πτήση είναι πιθανόν δικαιούσαι και αποζημίωση 250-600 ευρώ. Δεν είναι και άσχημο να ξέρεις τα δικαιώματά σου ε; (Βρες τα δικαιώματά σου στο europa.eu)
  • Αν το δρομολόγιο αλλάξει, δεν πληρώνεις εξτρά για τυχαία αναβάθμιση της θέσης σου. Σε περίπτωση δηλαδή που λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος χρειαστεί να αλλάξεις εταιρία ή αεροπλάνο και δεν υπάρχει κάποια άλλη θέση εκτός από bussiness, θα κάτσεις εκεί χωρίς να πληρώσεις ούτε euro παραπάνω.

(1165)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr