Η μόδα δεν γίνεται να είναι ρατσίστρια

beautiful models beautystarsgr1

Με ενοχλεί που βλέπω ότι μια κοπέλα με περισσότερα κιλά δεν μπορεί να ντυθεί όπως θέλει, δεν μπορεί να κάνει ότι και οι υπόλοιπες και κοπέλες και δεν δικαιούται να νιώθει όμορφα με το σώμα της και τον εαυτό της. Σήμερα θα σου αποδείξω πως υπάρχουν -έστω λίγα, αλλά υπάρχουν- μοντέλα με κάποια παραπάνω κιλά που κάνουν καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και μάλιστα μεγάλη.

ashley-graham-plus-size-model-lane-bryant beautiful models beautystarsgr beautiful models beautystarsgr2 beautiful models beautystarsgr3 beautiful models beautystarsgr4 beautiful models beautystarsgr33

(903)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr