Τα μπακαλιαράκια του Αρίστου της Θεσσαλονίκης είναι τα καλύτερα! | Λαδάδικα

Image1

Tα στενοσόκακα στα λαδάδικα της Θεσσαλονίκης τα λατρεύω σχεδόν όσο αγαπάω και την Θεσσαλονίκη μου. Είναι μικρά χαριτωμένα και πάντα έχουν μια ωραία έκπληξη να σου αποκαλύψουν.Το βράδυ κυρίως αποκτούν ζωή και χαρίζουν στιγμές ευτυχίας στους θαμώνες των μαγαζιών. Ως γνήσια Σαλονικιά δεν θα μπορούσα να μην “εκτιμώ” τα καταπληκτικά μπακαλιαράκια του Αρίστου που χρόνια τώρα κάνουν τα λαδάδικα μια πιο ωραία γειτονιά.

Η εμπειρία μου στο μαγαζί με τα λαχταριστά μπακαλαιαράκια ήταν ένα όνειρο καθώς εκτιμώ πολύ το καλό και παραδοσιακό φαγητό. Τα μπακαλιαράκια έρχονται μπροστά σου μαζί με καταπληκτική συνοδεία από πατάτες, σκορδαλιά και αν το θελήσεις καταπληκτική σαλάτα. Το μαγαζί του Αρίστου βρίσκεται εκεί από το 1910 και αυτό το κάνει ακόμη πιο θελκτικό για μένα. Η ιστορία που κουβαλάει ένα μαγαζί είναι πολύ σημαντική καθώς είναι αυτή που το κάνει να καλυτερεύει, να εξελίσσεται και να παραμένει τέλειο ποιοτικά.

Αν περάσεις από τα ξακουστά λαδάδικα της Σαλονίκης μου μη ξεχάσεις να γευτείς τα λαχταριστά μπακαλιαράκια του Αρίστου. Με ευχαριστείς μετά.

Image6

Βρες εδώ το site του μαγαζιού
Βρες εδώ το facebook του μαγαζιού
(834)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr