Να αφήνεις τον ήλιο να μπαίνει μέσα.

sun-sunshine-beautystarsgr

Να αφήνεις τον ήλιο να μπαίνει μέσα.
Να φωτίζει τις πιο σκοτεινές και πονεμένες σου στιγμές.
Να αφήνεις τα παράθυρα ανοιχτά για λίγο.
Να μπαίνει μέσα οξυγόνο.

Να επιτρέπεις στην ψυχή σου να αποβάλλει όλα τα σκουπίδια που της πέταξαν για να είναι καθαρή και δυνατή. Να την σέβεσαι την ψυχή σου. Είναι πιο σημαντική ακόμη και από το σώμα σου. Να την αγαπάς. Να σέβεσαι και τους γύρω σου. Να αφήνεις τον ήλιο να μπαίνει μέσα.

Δεν έχεις συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι το φως. Δεν έχεις συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η ψυχή σου. Να είσαι ο ιδιαίτερος και ξεχωριστός άνθρωπος που προορίζεσαι να είσαι. Μην γίνεσαι ένα με την μάζα. Μη χάνεις την μοναδικότητά σου. Να αφήνεις τον ήλιο να μπαίνει μέσα.

(1451)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr