Να σέβεσαι τον άνθρωπο

daydreamer

Να σέβεσαι τον άνθρωπο γιατί η ύπαρξή του και μόνο, σημαίνει πως η φύση και ο Θεός έβαλαν όλη τους της δύναμη για την δημιουργία του.

Ταξιδεύοντας αντικρίζεις μάτια σαν και αυτά και ίσως αυτό να είναι και το πιο σημαντικό σου απόκτημα. Ένα τόσο γλυκό πλάσμα στάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα κοιτώντας τον φακό. Έβγαλα την φωτογραφία. Κατέβασα την φωτογραφική μηχανή. Τότε ακριβώς ήταν που μου χάρισε το πιο γλυκό και αμήχανο χαμόγελο που έχω δει στην ζωή μου. Μπορεί να μην το έχω σε φωτογραφία, θα το έχω όμως πάντα στο μυαλό μου.

Ταξιδεύοντας δεν κερδίζεις μόνο καινούριες χώρες στο ενεργητικό σου και νέες ιστορίες για να λες. Ταξιδεύοντας κατά κύριο λόγο γνωρίζεις νέους ανθρώπους, εκτιμάς τα «δεδομένα», αφουγκράζεσαι την κραυγή της φύσης, γίνεσαι ένα με τη Γη.

Να αγαπάς τα ταξίδια γιατί κάθε φορά που επιστρέφεις είσαι γεμάτος από εμπειρίες, ιδέες και στην ουσία ένας καινούριος άνθρωπος.

Πηγή

(2299)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr