Οι ναοί που πρέπει να επισκεφθείς στην Μπανγκόκ | Ταιλάνδη

bangkok thailand travel blogger (7)

Οι βουδιστικοί ναοί της Ταιλάνδης είναι ανοιχτοί για το κοινό και είναι όμορφοι με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Όπως βέβαια σε κάθε ιερό χώρο έτσι και σε αυτούς τους ναούς θα πρέπει να σεβαστείς κάποια βασικά πράγματα. Για παράδειγμα όταν μπεις μέσα θα πρέπει να βγάλεις τα παπούτσια σου. Αυτό είναι απαραίτητο για την είσοδό σου στον ναό. Αρκετοί ναοί αναφέρουν πως θα πρέπει να είσαι και σωστά ενδεδυμένος κάτι που ουσιαστικά δεν ισχύει για τους τουρίστες, οι οποίοι μπαίνουν εντός με κοντομάνικα μπλουζάκια και κοντά παντελόνια. Σε κάθε περίπτωση θα είναι πολύ σωστό να σεβαστούμε όσο μπορούμε περισσότερο τα πιστεύω των ανθρώπων και να καλύπτουμε με ένα φουλάρι τα σημεία που δεν πρέπει να φαίνονται. Πάμε όμως να δούμε τους βασικούς ναούς που πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς αν πας στην Μπανγκόκ.

Το μεγάλο Παλάτι

bangkok thailand travel blogger (19)

Αρχικά αν επισκεφθείς το Μεγάλο Παλάτι της Μπανγκόκ θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον πασίγνωστο Ναό του Σμαραγδένιου Βούδα. Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να δεις ένα σύμπλεγμα εντυπωσιακών κτιρίων αλλά και αρκετούς δευτερεύοντες ναούς.

Ο Ναός της Αυγής «Βατ Αρούν»

bangkok thailand travel blogger (36)

Ο Ναός της Αυγής «Βατ Αρούν» είναι ίσως από τους πιο εντυπωσιακούς ναούς που πρέπει να επισκεφθείς. Βρίσκεται και αυτός αρκετά κοντά στο κέντρο και σου αποδεικνύει με πόσο προσήλωση και προσοχή φτιάχνουν τους ναούς τους οι βουδιστές. Εξαιρετικό κτήσμα και φανταστικό αρχιτεκτόνημα  με την υψηλότερη κορυφή του να έχει ύψος 104μ. Τα απότομα και πολλά σκαλοπάτια για να φτάσεις στην κορυφή του ναού, συμβολίζουν τη δυσκολία που έχει ο δρόμος προς την κορυφή σύμφωνα με τη Βουδιστική θρησκεία.

Ναός του ξαπλωμένου Βούδα «Βατ Πο» 

bangkok thailand travel blogger (28)

Ο ναός του ξαπλωμένου Βούδα είναι ένας από τους πιο γνωστούς και τους πιο πολυσύχναστους. Από εκεί περνούν οι περισσότεροι τουρίστες μιας και το άγαλμα του Βούδα σε αυτόν τον ναό είναι το λιγότερο εξαιρετικό. Αν θέλεις να μάθεις κι άλλα για τον ναό του ξαπλωμένου Βούδα δεν έχεις παρά να δεις το σχετικό ποστ που έγινε εδώ, στο BeautyStars.gr.

Ο μαρμάρινος ναός Wat Benchamabophit (The Marble Temple)

bangkok thailand travel blogger (3)

Ο μαρμάρινος ναός Μπαντσαμαμπόβιτ είναι ένας από τους πιο γνωστούς ναούς που της πόλης . Βρίσκεται κοντά στο παλάτι Chitralada και είναι ένα παράδειγμα σύγχρονης ταιλανδέζικης αρχιτεκτονικής. Πίσω από τον ναό υπάρχουν 53 αγάλματα του Βούδα τα οποία συμβολίζουν τις διαφορετικές περιόδους της βουδιστικής τέχνης.

(1125)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr