Νέα Καλοκαιρινή Συλλογή Claire’s

unnamed

Τα κοσμήματα Claire’s είμαι σίγουρη πως τα έχεις πετύχει συχνά πυκνά στις αγορές σου. Το κατάστημα που συνήθως επιλέγω εγώ να επισκεφθώ είναι είναι το Claire’s στο Mediterranean Cosmos. Σήμερα θέλω να σε ενημερώσω για την καινούρια καλοκαιρινή συλλογή της εταιρίας που είμαι σίγουρη πως σε ενδιαφέρει.

Κοσμήματα με έθνικ συμβολισμούς και χαρούμενα και ευφάνταστα μοτίβα συνθέτουν μοναδικά τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Claire’s. Ιδιαίτερα αξεσουάρ μαλλιών, πρωτότυπα και φωτεινά σχέδια γυαλιών ηλίου, μοναδικές backpacks και μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα περιποίησης που θα αποτελέσουν στιλιστικούς θησαυρούς για το beach look σου αλλά και τις πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις σου.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6)

(1142)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr