Η Νέα Υόρκη από ψηλά με ελικόπτερο

IMG_3939

Το να βλέπεις τη Νέα Υόρκη από ψηλά είναι μια φανταστική εμπειρία. Το να πετάς με ελικόπτερο είναι μοναδικό. Φαντάσου το αποτέλεσμα όταν αυτές οι δύο συγκυρίες ενώνονται… ΜΑΓΕΙΑ! Η ελικοπτερική μου εμπειρία ήταν φανταστική καθώς οι ιθύνοντες με επέλεξαν για να κάτσω μπροστά, μαζί με τον πιλότο.

IMG_3904

Η θέα από μπροστά είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ και η τύχη μου απερίγραπτη! Δεν σου κρύβω πως συγκινήθηκα αρκετά όταν είδα το Μανχάταν από ψηλά καθώς η “ελικοπτεράδα” ήταν κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει και ούτε καν είχα φανταστεί πως μπορεί να έβλεπα την πόλη από ψηλά με τέτοιο τρόπο.

IMG_3929IMG_3936

Σου συστήνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσεις καθώς είναι πολύ ασφαλές και σε γεμίσει εικόνες και εμπειρίες.  Πιστεύω πως είναι από τις πιο γεμάτες και συγκινητικές στιγμές που μπορείς να ζήσεις στη Νέα Υόρκη.

IMG_3940

Το 2010, η Νέα Υόρκη είχε ρεκόρ στον αριθμό των τουριστών που έφτασε τους 48,7 εκατομμύρια.

IMG_3950

  (944)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr