Βραδινή διασκέδαση στην Βουδαπέστη

ELECTRA ASTERI BUDAPEST

Η βραδινή διασκέδαση στην Βουδαπέστη είναι κάτι το δεδομένο. Η πόλη είναι γεμάτη από club, bar και μέρη όπου μπορείς να πιεις το ποτό σου και να απολαύσεις τη νύχτα σου στην πόλη. Η Βουδαπέστη έχει ούτως ή άλλως μεγάλη ιστορία στην μουσική. Στην βραδινή πρωτεύουσα της Ουγγαρίας θα βρεις εξαιρετικές μουσικές σκηνές, πολλά κλαμπ αλλά και αίθουσες χορού.

Το εξωπραγματικό είναι πως οι Ούγγροι διοργανώνουν πάρτυ ακόμη και εντός των ιαματικών λουτρών που διαθέτουν. Τα πάρτυ είναι άκρως εκκεντρικά με λέιζερ, light show και έντονη μουσική. Στην Βουδαπέστη αλλά και σε όλη την χώρα, το ποτό επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας άνω των 18. Καταληκτικά, να σε ενημερώσω λοιπόν, πως στην Βουδαπέστη μπορείς να βρεις από μπαρ, κλαμπ και ζωντανή μουσική μέχρι θέατρα, συναυλίες και χορευτικές σκηνές. Είναι όλα τους μοναδικά και αξίζει να ψάξεις λίγο παραπάνω, για να βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα και την παρέα σου.

Κάποια προτεινόμενα κλαμπ της πόλης είναι: το Corvintető, το Instant, το Morrison’s, το Old’s Club και το Club Play VIP.

 Photo by Electra Asteri at Budapest (Park Residence) 23/1/2016

(1022)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr