24 ώρες στη Βενετία με τον Νίκο | 2015

venetia nikos christodoulakis may 2015c copy

Εσείς ταξιδεύετε εμείς απολαμβάνουμε.

Ο Νίκος Χριστοδουλάκης που κατάγεται από την αγαπημένη μας Κρήτη, πάει Βενετία και μας παίρνει μαζί του σε ένα εξαιρετικό ταξίδι στα κανάλια της ιταλικής πόλης. Εγκαινιάζοντας πρώτος την καινούρια στήλη του BeautyStars.gr, ο Νίκος μας χαρίζει μοναδικές στιγμές από την παραμονή του στην καταπληκτική Βενετία. Το ταξίδι σε αυτή τη πόλη είναι μαγικό. Οι γόνδολες αλλά και όλη η αίσθηση που είχες για την πόλη από τις φωτογραφίες και όλα όσα είχες ακούσει διπλασιάζονται. Για να μην πω τριπλασιάζονται.

Η Βενετία είναι στην ουσία μια πόλη χτισμένη πάνω σε μια ομάδα 118 μικρών νησιών τα οποία χωρίζονται από κανάλια και ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρες. Η ιταλική πόλη είναι γνωστή για την ομορφιά της τοποθεσίας της, την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική της και τα έργα τέχνης της. Είναι καταγεγραμμένη ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, μαζί με τη λιμνοθάλασσά της. Εσύ δεν θα ήθελες να είσαι τώρα εκεί; Εμείς πάντως πολύ!

venetia nikos christodoulakis may 2015venetia nikos christodoulakis may 20151

Νίκο καλό ταξίδι να περάσεις τέλεια και σε ευχαριστούμε για αυτό το ταξίδι στην Βενετία! Ο Νίκος μας ενημέρωσε πως θα μείνει κι άλλες μέρες εκεί οπότε επιφυλασσόμαστε. Μπορεί να έχουμε κι νέες φωτογραφίες του.

Όλες οι φωτογραφίες είναι από το ταξίδι του Νίκου τον Μάιο του 2015 στην μαγική Βενετία της Ιταλίας και οι φωτογραφίες ανήκουν στον ίδιο.
Νίκος Χριστοδουλάκης Facebook

venetia nikos christodoulakis may 2015d

(867)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr