Ο πραγματικός λόγος που ταξιδεύει ο άνθρωπος

travel daydreamer

Ανάμεσα στα ταξίδια και τις καθυστερήσεις..
ανάμεσα στις πτήσεις και τους νέους προορισμούς..
βρίσκονται οι πραγματικοί λόγοι που ένας άνθρωπος πιθανότατα ταξιδεύει.

Μπορεί να είναι δύσκολο να πρέπει συνέχεια να είσαι εκτός της ζώνης άνεσής σου, αλλά αυτό σε κάνει να μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου.
Μπορεί να είναι δύσκολο να πρέπει να αφήνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα πίσω όσους αγαπάς, αλλά αρχίζεις να καταλαβαίνεις πόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή σου.
Μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσεις τις ανέσεις του σπιτιού σου, αλλά είναι τόσο μεγάλη η μαγεία της εξερεύνησης που πάντα θα νικάει!

Όλοι αυτοί οι αντικρουόμενοι λόγοι.. και άλλοι τόσοι είναι εκείνοι που «αναγκάζουν» τους ανήσυχους, να φτιάξουν βαλίτσα και να ξεκινήσουν να εξερευνούν όχι τον κόσμο… μα κυρίως τον ίδιο τους τον εαυτό!

Πηγή

(2035)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr