Οι μάσκες που φοράς κάποια στιγμή ξεφτίζουν

carnival-mask

Οι μάσκες που φοράς κάποια στιγμή ξεφτίζουν. Γίνονται απομεινάρια της παλιάς ψεύτικης ζωής σου και αναδεικνύουν -ακόμη περισσότερο- το πόσο “μάταιος” ήσουν. Οι μάσκες που φοράς δείχνουν το πόσο λίγος στάθηκες απέναντί στις περιστάσεις. Οι μάσκες που φοράς δείχνουν το πόσο μειονεκτικά ένιωθες για την παγωμένη καρδιά σου.

Τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις χρήσιμος, εκτός από τα διαφορετικά σου προσωπεία. Αυτά είναι που σου δίνουν ζωή. Ψεύτικη και αηδιαστική ζωή. Σε έναν κόσμο που δεν καταλαβαίνεις ούτε εσύ ο ίδιος ποιος είσαι. Και τελικά … τι αποκόμισες; Μια βδελυρή ανάσα που συντροφεύει κάθε σου νέα γνωριμία. 

Και ίσως οι άλλοι να μην καταλαβαίνουν την βρωμιά που εκπέμπεις γιατί ξέρεις να την κρύβεις καλά.. όμως σε εγώ σε κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Ίσως κάποτε να μετανιώσεις αλλά το θέμα είναι πως δεν θα έχει μείνει κανείς για να το δει.

Αφιερωμένο σε όλους τους μασκαράδες της ζωής μας.
Με μια ελπίδα να μετανιώσουν.

Αφιερωμένο και σε εμάς.
Για όσες φορές γίναμε μασκαράδες. Αν γίναμε.

(973)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr