Οι ψυχικά όμορφοι άνθρωποι και η κατάρα τους να αγαπάνε χωρίς όρια

patong beach phuket thailand (4)

Είναι και εκείνοι οι άνθρωποι που αγαπάνε δίχως όρια και φραγμούς. Χωρίς τσιγκουνιά. Με πάθος  και ολοκληρωτικά. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που πληγώθηκαν περισσότερο από όλους και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που όταν πληγώθηκαν κούρνιαξαν στην γωνιά τους, χωρίς να ζητήσουν εκδίκηση από κανέναν.

Η εκδίκηση δεν τους ταιριάζει άλλωστε. Ξέρουν πως ότι “έπαθαν” και ένιωσαν, ήταν 100% με δική την δική τους συγκατάβαση. Και ξέρεις, όταν δέχεσαι με όλη σου τη δύναμη να αγαπήσεις είναι τότε που θα πάρεις με την ίδια δύναμη όλα τα συναισθήματα. Αγάπη, ενδιαφέρον, προδοσία, πόνο και όλα αυτά τα υπέροχα “νιωσίματα” που σε κάνουν ακόμη πιο δυνατό από ποτέ.

Οι ψυχικά όμορφοι άνθρωποι έχουν μια κατάρα. Να αγαπούν χωρίς όρια. Και αυτό είναι ίσως η πιο γλυκιά κατάρα του κόσμου. Και σου το λέω γιατί το ένιωσα. Και για να με διαβάζεις, το ένιωσες και εσύ… και σου αξίζουν πολλά μπράβο που δεν λύγισες.

Και σου αξίζουν πολλά μπράβο για την δύναμη της αγάπης σου.

Και σου αξίζουν πολλά μπράβο για την ομορφιά της ψυχής σου.

Photo © 2016 Electra Asteri ( Phuket, Thailand )

(1218)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr