Πως να κάνεις τα νύχια σου Ombre! (video) #8

Eίναι ένα μανικιούρ που αν και φαίνεται δύσκολο δεν είναι καθόλου και σε πληροφορώ πως αν το κάνεις κάποιες φορές και το μάθεις μετά θα σου είναι τόσο εύκολο όσο και το απλό πέρασμα με μανόν. Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ για να κάνεις τα νύχια σου ombre με όσα χρώματα θέλεις δες το παρακάτω βίντεο. Στο συγκεκριμένο βίντεο δείχνω πως γίνεται με δύο χρώματα, θα ανεβάσω σύντομα κι άλλο με παραπάνω!

Καλή προβολή! :)

(1584)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. xristina says:

    Τέλειοοοο!! Ένα tip για να γλιτώσεις χρόνο, είναι αντί να βάλεις ζιλοτέιπ, να βάλεις λαδάκι δίπλα απ΄ το νυχάκι.. απλά σκουπίζεις μετά και έτοιμη!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr