Η ομορφιά βρίσκεται στο ανεπιτήδευτο.

viewer3
Η ομορφιά βρίσκεται  στο ανεπιτήδευτο. Μέσα στο αληθινό, στο μοναδικό και σε εκείνο που υπάρχει ήρεμα, αβίαστα. Αυτή είναι η πραγματική ομορφιά. Αυτή είναι η μοναδική ομορφιά. Βλέπω γύρω μου γυναίκες που κάνουν τα πάντα για να έχουν αυτό που άλλες δεν προσπαθούν καθόλου να έχουν. Για να σε προλάβω δεν εννοώ όσες κοπέλες είναι “προικισμένες από τον Θεό” και έχουν ωραίο σώμα ή ωραία μαλλιά, ωραίο πρόσωπο ή ωραία κορμοστασιά.

Στην πραγματικότητα οι τυχερές δεν είναι αυτές. Το ξέρεις και εσύ. Οι τυχερές είναι αυτές που ανεξάρτητα από το τι τους έδωσε η φύση (ωραίο ή άσχημο σώμα/πρόσωπο κτλ) , το προσέχουν το αγαπούν και το προβάλουν με τον τρόπο που τις κολακεύει. Αυτή είναι η πραγματική ομορφιά. Να έχεις μια γαμψή μύτη και να αναδεικνύεις τα τέλεια πόδια σου με τέτοιο τρόπο που κανείς δεν θα προσέχει την μύτη σου. Αυτή είναι άλλωστε η ουσία της ομορφιάς…

Εγώ αντίθετα με πολλούς άλλωστε πιστεύω πως η ομορφιά μας είναι η εκάστοτε ιδιαιτερότητά μας. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί αυτό να ακουστεί, να ευδοκιμήσει και να πετύχει σε μια κοινωνία που το μόνο που τη νοιάζει είναι η μόστρα, τα κοκαλιάρικα μοντέλα και την φτιαχτή ομορφιά με επεμβάσεις, πολλά καλλυντικά και επίμονο styling.

Πάντα θα προσπαθώ να σε πείσω… γιατί είμαι σίγουρη πως κάποτε θα καταλάβεις πως “η ομορφιά κρύβεται μέσα μας”. Βέβαια πριν από αυτό πρέπει να καταλάβεις αυτό, πως η ομορφιά είναι κάτι τόσο ξεχωριστό για τον καθένα που στην ουσία μας κάνει όλους όμορφους χωρίς να το γνωρίζουμε. Ομορφιά είναι τα περίεργα αυτιά σου, τα κατσαρά μαλλιά σου, τα όχι εντελώς ίσια πόδια σου και άλλα τόσα … γιατί όλα αυτά μας κάνουν μοναδικά ΟΜΟΡΦΟΥΣ!

Oι πιο όμορφοι άνθρωποι δεν προσπαθούν πολύ γιατί έχουν ήδη στυλ. Δεν λέω πως είναι απεριποίητοι, αλλά λέω πως η ομορφιά τους δεν είναι πρώτη έννοια τους το πρωί και η τελευταία τους το βράδυ. Αν δεις γυναίκα που βάφεται πολύ, που ντύνεται υπερβολικά έξαλλα,  που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εμφάνισή της να ξέρεις σίγουρα πως κάτι προσπαθεί να καλύψει.. και πίστεψέ με δεν θα είναι καθόλου όμορφο αυτό!

Και επιτέλους… δες την ομορφιά σου και πάψε να ψάχνεις την ομορφιά αλλού.

Ομορφιά είσαι εσύ! Εσύ και οι ατέλειές σου … που είναι τόσο μα τόσο τέλειες! :)

Καλό βράδυ!

(1628)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr