24 ώρες στο Παρίσι (Όπερα του Παρισιού) με την Άσπα | 2015

opera garnier paris1 beautystarsgr

Η Άσπα είναι μια καταπληκτικά σικάτη Ελληνίδα που θα την δεις να κάνει βόλτες στους ρομαντικούς δρόμους του Παρισιού μέσω του BeautyStars.gr καθώς διαμένει στην πόλη. Μέσα από την Άσπα θα γνωρίσουμε πολύ καλύτερα το Παρίσι, αλλά και άλλες πόλεις της Ευρώπης. Σήμερα το κορίτσι μας, έχει να μας δείξει φωτογραφίες από την Όπερα του Παρισού.

Το Παλέ Γκαρνιέ (γαλλικά: Palais Garnier) είναι μία όπερα 1.979 θέσεων στο μοναδικό Παρίσι, η οποία κτίστηκε από το 1861 μέχρι το 1875, προορισμένη να γίνει η έδρα της Όπερας του Παρισιού. Αρχικά ονομαζόταν Salle des Capucines όμως πολύ σύντομα έγινε γνωστό ως Palais Garnier (Παλάτι του Γκαρνιέ) δίνοντας την απόλυτη αναγνώριση στον αρχιτέκτονά του, Σαρλ Γκαρνιέ. Το θέατρο αποκαλείται και Opéra Garnier και ιστορικά είναι γνωστό ως Opéra de Paris (Όπερα του Παρισιού) ή πιο απλά Opéra. Η αίθουσα του Παλέ Γκαρνιέ χρησιμοποιείται πλέον κυρίως για παραστάσεις μπαλέτου που πολύ θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε.

Πολύ θα θέλαμε να είμαστε μαζί σου Άσπα! Είμαστε σίγουροι πως πέρασες τέλεια! Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες σου.

opera garnier paris

Όλες οι φωτογραφίες είναι από ένα υπέροχο βράδυ της Άσπας στο Παρίσι της Γαλλίας και οι φωτογραφίες ανήκουν στην ίδια.
Άσπα Μόντζαλα Facebook

travel (1764)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr