Τα παπούτσια που καταστρέφουν τα πόδια

takounia-02
Τα παπούτσια είναι κάτι τόσο αγαπητό στην γυναίκα που είναι αναπόσπαστο φετίχ της. Εν έτη 2014 τα παπούτσια είναι πιο must και από τα κοσμήματα και οι γυναίκες δίνουν μικρές περιουσίες για να τα αποκτήσουν. Το κακό στην όλη υπόθεση είναι πως δεν ξέρουν πόσο κακό κάνουν στο σώμα τους επιλέγοντας τα λάθος παπούτσια. Σχεδόν τα περισσότερα παπούτσια προκαλούν προβλήματα υγείας. Η μόνη εξαίρεση είναι κάποια αθλητικά. Τα λάθος παπούτσια προκαλούν κάλλους, παραμόρφωση των άκρων, βλάβες στα νεύρα και κάποια άλλα προβλήματα τα οποία έρχονται αντιμέτωπες οι γυναίκες. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.Τα παπούτσια που ευθύνονται για τη δημιουργία των περισσότερων προβλημάτων είναι τα εξής:

✔Τακούνι στιλέτο
Κάθε τακούνι άνω των πέντε εκατοστών είναι πιθανό να προκαλέσει τενοντίτιδα ή έντονους πόνους στα πέλματα. Η πίεση αυξάνεται στο μπροστινό μέρος του ποδιού και ο πόνος προκαλεί ένα ντόμινο αντιδράσεων. Αλλαγή στον τρόπο περπατήματος, πόνους στα γόνατα και τους γοφούς. Το τακούνι στιλέτο ευθύνεται για την παραμόρφωση του πέλματος.

✔Σαγιονάρες
Η κακή υποστήριξη του ποδιού μπορεί να οδηγήσει σε τενοντίτιδα και πελματιαία απονευρωσίτιδα. Οι σαγιονάρες δεν παρέχουν υποστήριξη στην καμάρα του ποδιού και έτσι αφήνουν απροστάτευτο το πόδι με αποτέλεσμα τους συνεχείς τραυματισμούς.

✔Μυτερά παπούτσια
Τα μυτερά παπούτσια πέρα από πόνους στο πέλμα είναι δυνατό να προκαλέσουν φλεγμονή των νεύρων, μεταξύ των δαχτύλων του ποδιού.

✔Ίσια παπούτσια
Ναι ναι, ακόμη και τα εντελώς φλατ παπούτσια απαγορεύονται.Μπορεί να προκαλέσουν τενοντίτιδα και πελματιαία απονευρωσίτιδα. Καλό θα είναι να επιλέγουμε το παπούτσι να έχει λίγη σόλα και να υποστηρίζει καλά τη φτέρνα.

(796)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr