Το parapharmacie.gr κάνει δώρο ομορφιάς στο beautystars.gr

 

www.parapharmacie.gr

Το parapharmacie.gr είναι ένας όμιλος συνεργαζόμενων φαρμακείων με δραστηριότητα στην φαρμακευτική αγορά από το 1983. Από τότε παρέχουν αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους και καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο φάσμα των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου όπως: συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, εναλλακτικές θεραπείες, βιολογικά προϊόντα, αθληιατρικα, ορθοπεδικά, ομοιοπαθητικά κ.α.

Σήμερα έλαβα ένα πακέτο από την συγκεκριμένη εταιρία ο οποίος με γέμισε χαρά μιας και μέσα στο κουτί είδα μάρκες γνώριμες και αγαπημένες όπως: Apivita, Avene, Bioderma, Elancyl, Korres, La Roche-Posay, και άλλες πολλές που θα μάθετε σε άλλο post.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την parapharmacie.gr αλλά και να βρείτε που στεγάζεται πατώντας εδώ!

Επίσης θέλω πολύ να την ευχαριστήσω προσωπικά για το υπέροχο δώρο που έκανε στο beautystars.gr αλλά και στο κανάλι μου στο youtube το οποίο είναι αυτό:  https://www.youtube.com/MsElectraQueen και να σας τονίσω πως έρχονται και άλλες εκπλήξεις εκτός από reviews των καλλυντικών που παρέλαβα!

Και τι είπαμε; Μην ξεχνάτε ποτέ…

♥Stay Beautiful Inside and Out♥

 

 


 

  (1155)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr