Μινι παρουσίαση Aroma esti

IMG_0691

Ξέρεις κάποιες φορές είναι αυτό το ελληνικό στοιχείο, που κυλάει τόσο έντονα στις φλέβες μου, που ξεπηδάει έξω και με κυριεύει. Που γίνομαι ακόμη πιο περήφανη για τη χώρα μου και για ότι είναι, για ότι παράγει και για ότι προάγει.  Σήμερα συναντώντας για πρώτη φορά τα καλλυντικά Aroma Esti , μπορώ να πω πως τονώθηκε αρκετά το ελληνικό μου φρόνιμα αφού είδα προϊόντα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά του εξωτερικού. Οι άψογες συσκευασίες με κέρδισαν από το πρώτο λεπτό. Χωρίς να γνωρίζω από πριν την εταιρία κατάφεραν κάτι που λίγες έχουν καταφέρει μόνο και μόνο επειδή είδα τα μπουκαλάκια. Να την εκτιμήσω. Είμαι σχεδόν σίγουρη πως εκεί μέσα κρύβονται μικροί θησαυροί που θα ανακαλύψουμε παρέα.

Fotor0909134121 copy

Το λογότυπό της εταιρίας συντίθεται από τη λέξη άρωμα (aroma) που σημαίνει ευχάριστη μυρωδιά και το αρχαίο ελληνικό ρήμα εστί (esti) που σημαίνει είναι, ενώ το σήμα τους είναι εμπνευσμένο από ελληνικά ψηφιδωτά αριστουργήματα. Μαγικές επιλογές από Έλληνες για Έλληνες…

IMG_0702

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στο site της εταιρίας: “Με βασικές πρώτες ύλες αποκλειστικά ελληνικές, με προεξάρχοντα το βιολογικό ελαιόλαδο αλλά και βότανα και φρούτα της ελληνικής γης , δημιουργήσαμε βιολογικά καλλυντικά χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών, τοξικών ουσιών και συστατικών.” Μπορώ με μεγάλη ευκολία να δηλώσω πως έχω ήδη να συμπαθώ αυτά τα καλλυντικά χωρίς καν να τα δοκιμάσω!

Εσένα πως σου φαίνονται; Έχεις δοκιμάσει;

Stay tuned γιατί σύντομα έρχονται τα review! :D

Υοur BeautyGirl!

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα πράγματα για την εταιρία , μάθε τα πάντα στο site που διατηρεί, aromaesti.gr

IMG_0712

(2677)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Mary says:

    Φαινονται πανεμορφα.. Love at first sight δικαιολογημενα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr