Πάστα σοκολάτας στον Άγιο Νικόλαο

agios nikolaos celestyal cruises 2015 1863

 Εμείς για βόλτα ξεκινήσαμε σε καφετέρια καταλήξαμε. Μας έπιασε η βροχή βλέπεις. Έτσι κάτσαμε στην πρώτη καφετέρια που πετύχαμε. Αυτή έμελλε να είναι “τα αστέρια” και παραγγείλαμε τσαγάκι και μια πάστα έτσι για να γλυκάνουμε την πίκρα μας που δεν θα βλέπαμε τον Άγιο Νικόλαο σε όλο του το μεγαλείο.

Η πάστα ήταν πολύ φρέσκια και γευστική. Το σέρβις ήταν αργό και αγενές αλλά όπως πάντα στα τουριστικά μέρη αυτό πλέον έχει γίνει ρουτίνα. Οι τιμές φυσιολογικές. Μόλις σταμάτησε η βροχή γίναμε καπνός και απολαύσαμε την όμορφη πόλη.

agios nikolaos celestyal cruises 2015 1865

Το ταξίδι μας στον Άγιο Νικόλαο έγινε στα πλαίσια της κρουαζιέρας μας με ένα από τα πλοία της Celestyal Cruises. Το όνομα αυτού Crystal. Αν θέλεις να δεις την περσινή μας κρουαζιέρα δες εδώ. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εταιρία Celestyal Cruises δες εδώ

10734262_890086024337398_1900501768374669557_n

Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο instagram και το facebook , εκεί ανεβαίνουν απευθείας οι φωτογραφίες και μαθαίνεις που βρισκόμαστε και τι κάνουμε! Ο Ευτύχης, εγώ και ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ!

  (1520)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr