Πελοπόννησος 2012 // Η ομορφιά της Ελλάδας

Πελοπόννησος 2012 Μονεμβασιά Ηλέκτρα & Ευτύχης
15 Αυγούστου – 26 Αυγούστου

Μπορώ να πω πως φέτος ήταν από τα πιο ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ μου καλοκαίρια. Οι διακοπές μου ξεκίνησαν 15 Αυγούστου στην Πελοπόννησο και τελείωσαν 1 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη. Στην Πελοπόννησο είδαμε τόσα μέρη που δεν φαντάζεται ο νους σου. Φωτογραφικό υλικό μπορείς να βρεις στο instagram μου, αλλά και στα προφίλ μας.

http://www.facebook.com/electraasteri

http://www.facebook.com/ftbletsas

& βίντεο φυσικά μπορείς να βρεις στο κανάλι του Ευτύχη που κατέγραψε όλο το ταξίδι μας.

http://www.youtube.com/user/FTBLETSAS

Πελοπόννησος 2012 Eπίδαυρος Ηλέκτρα Ευτύχης

Και το ταξίδι πάει κάπως έτσι…

Αρχικός προορισμός Καλαμάτα. Ονειρεμένη τοποθεσία προικισμένη με όλα τα καλά του κόσμου από ομορφιές έως προϊόντα και καλούς ανθρώπους. (Σημείωσις: Διαμονή σε ξενοδοχείο εν ονόματι Elektra. Γουάου! ) Συνεχίσαμε με Πύλο, Νεόκαστρο, Βοϊδοκοιλιά (μια από τις καλύτερες παραλίες που έχω δει) , Μεθώνη, Καρδαμύλη, Μαυροβούνι (μείναμε στο υπέροχο ξενοδοχείο Castello Antico hotel) , Αρεόπολη (για την εκδήλωση του Ευτύχη, Σπήλαιο Διρού (μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου) , Πορί, Μονεμβασιά (εκεί ξαναερωτεύτηκα κάποιον) , Γύθειο (επιτέλους έγινα ένα με την γη μου : Γη + Θεος , υπέροχο μέρος) , Ελαφόνησος (Η παραλία του Σίμου ήταν ονειρεμένη), Σπάρτη (που είχα και κάψα να επισκεφθώ) , Τρίπολη, Ναύπλιο , ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ( δεν υπάρχουν λόγια για ότι έζησα όταν είδα μπροστά μου το θέατρο της Επιδαύρου. Δέος) , και το tour μας έληξε στο Ξυλόκαστρο.

(Όλο και κάτι θα ξέχασα , είμαι σίγουρη)

Πελοπόννησος 2012 ΣΠΑΡΤΗ Ηλέκτρα & Ευτύχης

(863)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr