Η Piazza Di Spagna και τα Ισπανικά σκαλιά

piatza venezia ispanika skalia rome beautystarsgr (2)

H Piazza Di Spagna είναι η αγαπημένη  μου πλατεία στην πόλη της Ρώμης. Είναι εκπληκτική. Όλο αυτό το ανηφορικό τοπίο που βλέπεις από την πλατεία είναι εκπληκτικό. Οι ισπανικές σκάλες αλλά και η εκκλησία Τρινιτά Ντει Μόντι είναι κάτι το μοναδικό. Αυτή την πλατεία δεν πρέπει να την χάσεις!

piazza di spagna  ispanika skalia rome beautystarsgr (4)

Η Piazza Di Spagna έχει σχήμα κλεψύδρας και διαθέτει το συντριβάνι Μπαρκάτσια του Μπερνίνι. Η πλατεία αυτή είναι εκπληκτικής ομορφιάς και σίγουρα θα το νιώσεις αν την επισκεφθείς και εσύ.

piazza di spagna ispanika skalia rome beautystarsgr (3)

Τα ισπανικά σκαλιά κατασκευάστηκαν από τον Φραντσέσκο Ντε Σανκτίς το 1723-26. Παρόλα αυτά το πραγματικό και ολοκληρωμένο τους όνομα είναι: ” Σκαλινάτα Ντέλα Τρινιτά Ντέι Μόντι”.

piazza di spagna ispanika skalia rome beautystarsgr (5)

Η εκκλησία Τρινιτά Ντει Μόντι  είναι μια εκπληκτικής ομορφιάς κτίσμα το οποίο πρέπει να δεις αν περάσεις από την Πιάτσα Ντι Σπάνια. Το εσωτερικό της εκκλησίας δύσκολα θα το δεις, μιας και είναι ανοιχτό μόνο όταν έχει λειτουργία.

piazza di spagna ispanika skalia rome beautystarsgr (6) piazza di spagna ispanika skalia rome beautystarsgr (7) piazza di spagna ispanika skalia rome beautystarsgr

Εσύ έχεις επισκεφθεί ποτέ την Ρώμη και την Piazza Di Spagna; Ανέβηκες τα ισπανικά σκαλιά;

piazza di spagnaispanika skalia rome beautystarsgr (8) (1023)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr