Ο πύλη του Αγίου Μιχαήλ | Μπρατισλάβα

bratislava center (20)

Ο πύργος του Αγίου Μιχαήλ είναι πανέμορφος και φαίνεται εκπληκτικά και από μακριά, χάρις στο ύψος του. Είναι εξαιρετικά αξιόλογος και το μόνο σίγουρο είναι πως θα τον πετύχεις κατά την βόλτα σου στην πόλη. Είναι ένα αξιοθέατο που πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς, αφού είναι ένα από τα πιο σημαντικά.

bratislava center (23)

Η πύλη του Αγίου Μιχαήλ  είναι η μεγαλόπρεπη πύλη και η μόνη που είναι ακόμη υπαρκτή στην πόλη. Όλες οι υπόλοιπες δεν υπάρχουν πια και μπορείς να καταλάβεις που υπήρχαν από κάποιες επιγραφές που έχουν βάλει στα σημεία.

bratislava center (36)

(1593)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr