Πίζα: Τι άλλο να δεις εκτός από τον πύργο της Πίζας

piza-italia-happy-traveller-15-1024x579

Η Πίζα είναι ιστορική πόλη της βορειοδυτικής Ιταλίας και ανήκει στην περιφέρεια της Τοσκάνης. Είναι πασίγνωστη για τον κεκλιμένο πύργο της και το σίγουρο είναι πως επιβάλλεται η επίσκεψη εφόσον περνάς από την περιοχή!

Extra Info: Ο κεκλιμένος πύργος δεν είναι πύργος αλλά καμπαναριό.

Γενικές Πληροφορίες

Η Πίζα είναι χτισμένη στις εκβολές του ποταμού Άρνου και είναι η πόλη στην οποία γεννήθηκε ο Γαλιλαίος. Εκτός από τον γνωστό της πύργο η Πίζα είναι μία πόλη που αξίζει να επισκεφτείς έστω για μία μέρα. Το Πανεπιστήμιο της λειτουργεί από το 1343 και εκεί φοιτούν χιλιάδες φοιτητές.  Είναι μια πολύ όμορφη πόλη γεμάτη ζωντάνια και κόσμο η οποία συνδυάζει το κλασικό και το μοντέρνο.

Δείτε περισσότερα στο happytraveller.gr (1273)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About Liz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr