Το καλύτερο τιραμισού στην Ρώμη | Pompi

tiramisu rome pompi beautystarsgr (6)

Και ναι! Βρήκαμε το καλύτερο τιραμισού σε όλη την Ρώμη. Και μπορείς να το φας μόνο στο POMPI. Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο θα βρεις εξαιρετικές προτάσεις γλυκών. Εκτός από το κλασσικό τιραμισού, μπορείς να βρεις πάστες και γλυκά κάθε είδους. Μην λυπηθείς τις θερμίδες. Μια φορά πετυχαίνεις τόσο ωραία γλυκά!

tiramisu rome pompi beautystarsgr (2)

Βέβαια όταν λέμε “κλασικό τιραμισού” εντός του POMPI , εννοούμε τιραμισού με γεύση σοκολάτα και μπανάνα, φουντούκι και τόσα άλλα. Εμείς δοκιμάσαμε το κλασικό με τον καφέ, αλλά και εκείνο με το φουντούκι.

tiramisu rome pompi beautystarsgr (3) tiramisu rome pompi beautystarsgr (4) tiramisu rome pompi beautystarsgr (5)

Εσύ έχεις δοκιμάσει το πιο ωραίο τιραμισού της Ρώμης; Ποια είναι η γνώμη σου;

tiramisu rome pompi beautystarsgr (7) (2715)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr