ΝΕΑ Pore Refining Solutions Charcoal Mask | Clinique

masks_m44_2

Γνωρίστε τη νέα μάσκα που θα γίνει η αγαπημένη σας: Η ΝΕΑ Pore Refining Solutions Charcoal Mask από την Clinique, είναι η λύση για την ανάγκη ενός βαθύτερου καθαρισμού. Η πρώτη μάσκα άνθρακα της Clinique, συνδυάζει ένα δοκιμασμένο μίγμα αργίλου και σκόνης άνθρακα, για να αποτοξινώσει την επιδερμίδα από τους ρύπους και να δώσει ματ αποτέλεσμα, άμεσα.Ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για να είναι ήπια αλλά αποτελεσματική, εξισορροπεί την ικανότητα του αργίλου απορρόφησης της λιπαρότητας και της σκόνης άνθρακα με το υαλουρονικό οξύ, ώστε να παρέχει άνεση και πρόληψη πιθανής ξηρότητας. Η ΝΕΑ Pore Refining Solutions Charcoal Mask από την Clinique βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των πόρων, στη μείωση της γυαλάδας και αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Λιγότερο ορατοί πόροι και Αποτοξίνωση.

  • Η Σκόνη Άνθρακα προέρχεται από μπαμπού και λειτουργεί σαν μαγνήτης για την προσέλκυση της λιπαρότητας και των περιβαλλοντικών ρύπων, για να βοηθήσει την επιδερμίδα να παραμείνει φρέσκια και καθαρή.
  • Το Montmorillonite είναι άργιλος πλούσιος σε μέταλλα, που βοηθά ώστε να βγουν στην επιφάνεια οι ρύποι, η λιπαρότητα, τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και άλλα βαθιά υπολείμματα ρύπων και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων.
  • Ο Άργιλος Καολίνης, βοηθά στην απορρόφηση των ρύπων και της λιπαρότητας για μια πιο καθαρή επιδερμίδα.Απαλή Eπιδερμίδα και Έλεγχος Λιπαρότητας
  • Το Εκχύλισμα Φυκιών απομακρύνει τη λιπαρότητα από τους πόρους και ελέγχει την υπερβολική λιπαρότητα, για επιδερμίδα με λιγότερο ορατούς πόρους.
  • Η Καφεΐνη, η Σακχαρόζη και το Υαλουρονικό οξύ αφήνουν την επιδερμίδα λεία και απαλή.

clinique

Λεπτομέρειες.
Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα από τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο ή στην ζώνη-Τ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε το για 5 έως 10 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε μία έως δύο φορές την εβδομάδα, όπως απαιτείται, για τέλεια αποτελέσματα. Κατάλληλο για τους τύπους δέρματος 2, 3 και 4.
Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.
Τι σημαίνει αυτό; Δημιουργούμε χωρίς γνωστά αλλεργιογόνα, κατόπιν ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 ανθρώπους. Αν έστω και μία από αυτές τις 7200 εφαρμογές έχει κάποια αλλεργική αντίδραση, ξεκινάμε πάλι από την αρχή.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 100ml : 32,00 €
Διατίθεται από τον Μάϊο 2015 σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

(1821)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr