Πορτ Λούι: Η πρωτεύουσα του Μαυρίκιου

Η πρωτεύουσα του Μαυρίκιου δεν είναι όπως οι περισσότερες πρωτεύουσες που έχεις συνηθίσει. Είναι απλή, λιτή και πολύ καθημερινή. Ίσως κάποιος θα σου έλεγε ότι δεν χρειάζεται και τόσο να περάσεις από αυτή την πόλη αν δεν έχεις κάποια δουλειά ή συναλλαγή να κάνεις.

Εμείς όμως ποτέ. Στο Πορτ Λούι πρέπει να πας, γιατί εκεί χτυπάει η καρδιά της χώρας και αξίζει να την περπατήσεις για να γνωρίσεις τον Μαυρίκιο, εκ των έσω! Ντόπιοι περπατούν παντού, η παραδοσιακή αγορά έχει όλα τα τοπικά καλούδια και οι φοίνικες που υπάρχουν παντού, χαρίζουν στην πρωτεύουσα αυτό το κάτι παραπάνω!

Port-Louis-Maurikios-Happy-Traveller-Taxidi-110-1024x683

 

Χώρα: Μαυρίκιος
Έκταση: 42,7
Πληθυσμός: 147.688
Ίδρυση πόλης: 1736

Γενικές Πληροφορίες:
Το Πορτ Λούι (Port Louis) είναι η πρωτεύουσα του Μαυρίκιου και η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Βρίσκεται στον δυτικό Ινδικό Ωκεανό και Είναι αρκετά πολυσύχναστο και πυκνοκατοικημένο και αυτό την καθιστά άκρως δελεαστική στα ταξιδιωτικά μας μάτια. Η πόλη είναι γεμάτη από υπέροχους επιβλητικούς φοίνικες που κάνουν την όψη της ακόμη πιο ιδιαίτερη.

 

Δες την συνέχεια HappyTraveller.Gr (1699)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr