Έχεις πρόβλημα; Η απάντηση είναι η ΑΓΑΠΗ!

Σε-όλες-τις-ερωτήσεις-η-απάντηση-είναι-ΑΓΑΠΗ-

Είναι εκείνη η στιγμή που προσπαθείς τόσο πολύ για μια σχέση, και παλεύεις να μην βγεις πάλι ψεύτης. Παλεύεις να μην έκανες λάθος επιλογή και τα σημάδια για ΜΙΑ φορά να ήταν σωστά. Όλα όσα πάλεψες να είχαν λόγο και όλα όσα πόνεσες να αφήσουν σημάδια αλλά  τουλάχιστον σημάδια που κάποιος θα είναι εκεί για να χαϊδεύει.

 

Και όταν ότι κάνεις είναι λίγο, και μοιάζει η έλλειψη και το κενό να μεγαλώνει εσύ νιώθεις πως τίποτα δεν σε κρατάει και είσαι έτοιμη να πέσεις στην μαύρη τρύπα . Την τρύπα που εσείς δημιουργήσατε. Εκείνη την τρύπα που πια είναι δύσκολο να κλείσει. Η αγάπη όλα τα προσπερνάει. Η αγάπη όλα τα νικάει. Όταν υπάρχει. Υπήρχε όμως; Εκείνο είναι το ερώτημα που σε πονάει να κάνεις. Εκείνο είναι το ερώτημα που δεν ξέρεις αν θα αντέξεις την απάντηση.

Η αγάπη θα σου δώσει την λύση που ζητάς. Μόνο αυτή μπορεί. Σε όλες τις ερωτήσεις η απάντηση είναι ΑΓΑΠΗ!

 

πηγή (915)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr