Ηλιοβασίλεμα από τον Προφήτη Ηλία | Σάμος

iliovasilema profitis ilias samos5

Το ηλιοβασίλεμα στον Προφήτη Ηλία της Σάμου μας το πρότεινε ένας φανταστικός ντόπιος του νησιού ο οποίος εννοείται πως ξέρει από που μπορείς να δεις το καλύτερο ηλιοβασίλεμα! Μας έστειλε εκεί και αυτό που είδαμε ήταν πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Καταπληκτική παλέτα χρωμάτων με φόντο το απόλυτο μπλε της θάλασσας και την ελληνική σημαία της εκκλησίας να κυματίζει δίπλα μας. Εκππληκτική επιλογή. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

iliovasilema profitis ilias samos3 iliovasilema profitis ilias samos2 iliovasilema profitis ilias samos1 iliovasilema profitis ilias samos

(1436)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr