Προϊόντα/Καλλυντικά που πήρα από τη Beauty Macedonia

ψαλιδάκι μικρό

Σας έχω μιλήσει πολλές φορές για τη Beauty Macedonia.  Σας είχα κάνει πρόσφατα και ακόμη ένα ποστ για να σας μιλήσω για τα Essence προϊόντα που πήρα από εκεί. Τώρα θα σας δείξω τα υπόλοιπα προϊόντα που πήρα από την έκθεση.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Πρώτο πρώτο το ψαλιδάκι μετά τα  βαζάκια με ειδικά προϊόντα για εντυπωσιακό Nai art  (κόκκινο και μωβ),  στη συνεχεία τα ιδιαίτερα σχέδια στάμπες για το KONAD,  επίσης το ρουζ BIOLIFE, η τοστιέρα,  το βερνίκι νυχιών που αλλάζει χρώμα με τη θερμότητα, το αγαπημένο μου eyeliner της  BIOLIFE, και ένα lip Gloss  της BIOLIFE και πάλι.

Ελπίζω να σας άρεσαν τα πράγματα, πείτε μου τη γνώμη σας.

ψαλιδάκι μικρό

IMG_5533

IMG_5534

IMG_5535

IMG_5536

IMG_5537

IMG_5538
IMG_5540

IMG_5541

IMG_5542

IMG_5543

IMG_5544

IMG_5545

IMG_5546

biolife biolife biolife biolife biolife biolife biolife (2961)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Εε!Ναί!Νάτο,μού’ρχεται το καρδιακό!!Μεγειά σου!!………(Εδώ το έπαθα!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr