Προστάτεψε τη βαλίτσα σου από κλέφτες στο αεροδρόμιο με 5 τρόπους

vacation time

Τα αεροδρόμια είναι γεμάτα κόσμο και ειδικά την περίοδο των διακοπών σφύζουν από “ζωή”. Κάποιες φορές συμβαίνουν και διάφορες κλοπές τις οποίες μπορούμε να αποφύγουμε -τουλάχιστον όσον αφορά τα δικά μας πράγματα- με 5 απλούς τρόπους.

  1. Βάλε ένα χαρτί με το ονοματεπώνυμό σου και ένα τηλέφωνο έξω από την βαλίτσα. Το εξωτερικό χαρτί αποτρέπει τους κλέφτες να πάρουν τη δική σου βαλίτσα. (Τοποθέτησε τα στοιχεία σου και μέσα στη βαλίτσα, μπορεί να μην εξυπηρετεί στο παρόν θέμα αλλά σίγουρα θα βοηθήσει πολύ σε ενδεχόμενη απώλεια της βαλίτσας)
  2. Φρόντισε να μην επιλέξεις ακριβή τσάντα και γνωστών οίκων μόδας καθώς αυτές οι τσάντες είναι αυτές που επιλέγουν πρώτες να κλέψουν οι επιτήδιοι θεωρώντας πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να υπάρχει εντός τους κάτι μεγάλης αξίας.
  3. Μην καθυστερήσεις να φτάσεις στο καρουζέλ. Μόλις αποβιβαστείς από το αεροπλάνο κατευθύνσου αμέσως προς την παραλαβή αποσκευών. Δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό.
  4. Βάλε στην βαλίτσα σου κάτι που θα την κάνει να ξεχωρίζει. Ένα κόκκινο κορδελάκι, ένα αυτοκόλλητο, tags ή οτιδήποτε κάνει την βαλίτσα να ξεχωρίζει
  5. Κάθισε όσο πιο μπροστά μπορείς στο καρουζέλ, έτσι ώστε να εντοπίσεις οποιαδήποτε κίνηση προς τις εισερχόμενες βαλίτσες ακόμη και αν βρίσκεσαι μακριά.

Σου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο; Μοιράσου την εμπειρία σου μαζί μας!

(1114)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr