Η καλύτερη μακαρονάδα στην Ρώμη | Re degli Amici

Re degli Amici  rome beautystarsgr

Περπατώντας το κέντρο της Ρώμης μπορεί άνετα να ξεχαστείς και να καταλάβεις σε άκυρη στιγμή, πως έχεις αρχίσει να πεινάς και δεν έχεις διαλέξει ήδη εστιατόριο. Αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα καθώς στην πόλη υπάρχουν πληθώρα εστιατορίων, που καλύπτουν κάθε σου γευστική ανάγκη. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να κακοπέσεις και να επιλέξεις κάποιο εντελώς τουριστικό μαγαζί το οποίο δεν θα σε ικανοποιήσει.

Re degli Amici  rome beautystarsgr (4)

Κάπου εδώ βέβαια να σε ενημερώσω πως το επίπεδο σε όλα τα εστιατόρια είναι πολύ υψηλό και έτσι, ακόμη και αν βρεις κάποιο εστιατόριο που μπορεί να μην είναι πολύ καλό, σίγουρα το επίπεδο θα είναι αξιοπρεπές και θα έχεις χάσει τα λεφτά σου.

Re degli Amici  rome beautystarsgr (2)

Το  Re degli Amici  το βρήκαμε εντελώς τυχαία καθώς περπατούσαμε. Τελικά η τύχη μας ευνόησε και εν τέλει μας άρεσε πάρα πολύ ως μαγαζί. Τα μακαρόνια που επιλέξαμε ήταν εκπληκτικά. Το ένα πιάτο ήταν μπουκατίνι αματριτσιάνα και το άλλο μπουκατίνι με λευκή σάλτσα, μανιτάρια και μπέικον. Εκπλητική γεύση και τα δύο. Μαζί με τα μακαρόνια μας έφεραν και ένα σούπερ μπολ με παρμεζάνα (τι ευτυχία!). Επίσης πήραμε και ένα πιάτο με κρέας και πατάτες γιατί πίστεψέ με… το περπάτημα σου ανοίγει την όρεξη. Ήταν και αυτό πολύ καλό!

Re degli Amici  rome beautystarsgr (5)

Εσύ έχεις φάει ιταλική μακαρονάδα; Πως σου φάνηκε; Είχες πρόβλημα με το ιταλικό al dente; Εγώ πάντως το λατρεύω! :)

Βρες το εστιατόριο Re degli Amici στην οδό: Via della Croce, 33 | Piazza di Spagna

Re degli Amici  rome beautystarsgr (6)

Μάθε τα πάντα για το εστιατόριο Re degli Amici στο επίσημο site redegliamici.com
(5032)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr