Review // Aqua Vita Κρέμα-Gel 24ωρης ενυδάτωσης

Review // Aqua Vita Κρέμα-Gel 24ωρης ενυδάτωσης

Αpivita lover έχω δηλώσει στο παρελθόν σε άλλο μου post, γιατί να μην το κάνω και τώρα; Apivita lover έγινα με ακόμη περισσότερο πάθος όταν δοκίμασα την Aqua vita με πρόπολη και λυγαριά  η οποία είναι για λιπαρές ή και μεικτές επιδερμίδες. Η Aqua vita άγγιξε το δέρμα μου πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι και το θυμάμαι σαν χθες. Μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης διαπέρασε κάθε κύτταρο προσώπου μου.

Review // Aqua Vita Κρέμα-Gel 24ωρης ενυδάτωσηςΣας έχω πει και σας έχω ξαναπει πως η Apivita είναι ελληνική και θα το πω και άλλη μια γιατί είναι μεγάλη περηφάνια για μένα να βγαίνουν από εταιρία της χώρας μου καλλυντικά ισάξια με αυτά του εξωτερικού και μάλιστα με πολύ πιο προσεγμένες επιλογές των κατασκευαστών τους.
Review // Aqua Vita Κρέμα-Gel 24ωρης ενυδάτωσης

Αν σκεφτείς την καλή ποιότητα του καλλυντικού apivita σε συνδυασμό με τα παρακάτω δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο να ψωνίζεις ακόμη ξενόφερτα προιόντα που και κακό μπορεί να προκαλούν αλλά και πληρώνεις πολύ ακριβά μόνο και μόνο την μάρκα.

Review // Aqua Vita Κρέμα-Gel 24ωρης ενυδάτωσης

*Όλα τα προϊόντα έχουν φυσική σύνθεση από 80% – 100%
*Όλα τα προϊόντα που αναπτύσσονται δεν περιέχουν τα συνθετικά συστατικά ευρείας χρήσης γεγονός που ελαχιστοποιεί τις παρενέργειες
*Όλα τα προϊόντα περιέχουν συστατικά φιλικά προς το περιβάλλον
*Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τις τελευταίες νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Review // Aqua Vita Κρέμα-Gel 24ωρης ενυδάτωσης
*Όλες οι νέες συσκευασίες παράγονται από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά
*Η APIVITA έχει λάβει πιστοποιήσεις από τον ECOCERT στη Γαλλία και από τον ICEA στην Ιταλία για τη βιολογική σύσταση ενός αριθμού προϊόντων της (48)
*Τα συστατικά προέρχονται κυρίως από τα 5,500 φυτά που είναι διαθέσιμα στην Ελληνική φύση, και συνδυάζονται με αγνά μελισσοκομικά προϊόντα και βιολογικά αιθέρια έλαια

Review // Aqua Vita Κρέμα-Gel 24ωρης ενυδάτωσης

Το συγκεκριμένο προϊόν, την κρέμα  Aqua vita δηλαδή, το καταχάρηκα. Είναι μια κρέμα μη λιπαρή κάτι που γενικά είναι αρκετά καλό σε μια 24ωρη κρέμα ενυδάτωσης. Πολύ σημαντικό είναι ότι η κρέμα/ gel δεν έχει Parabens, Silicones, Propylene glycol, Mineral Oil, Ethanolomines and Phthalates.

Review // Aqua Vita Κρέμα-Gel 24ωρης ενυδάτωσης

Επιπροσθέτως η καινοτομία της aqua vita με κάνει να την εκτιμώ ακόμη περισσότερο ως προϊόν. Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό στη σειρά aqua vita με έγχυμα από πράσινο τσάι για να ενισχύσει την αντιοξειδωτική δράση.

Review // Aqua Vita Κρέμα-Gel 24ωρης ενυδάτωσης

Αυτό κάνει τη κρέμα ακόμη καλύτερη και πιο αποτελεσματική λόγω της αντιοξειδωτικής της δράσης. Η ενυδάτωση που προσφέρει στο δικό μου δέρμα είναι η επιθυμητή. Ούτε λιγότερη, ούτε περισσότερη. Η μυρωδιά της είναι πολύ διακριτική. Βέβαια αυτό είναι κάτι υποκειμενικό μιας και είναι ανάλογα τα γούστα και τις επιλογές. Εγώ μπορώ άνετα μπορώ να το προσθέσω στα θετικά της μιας και η διακριτική αλλά πολύ όμορφη μυρωδιά της μου άρεσε πολύ. Η συγκεκριμένη κρέμα βγαίνει στα 50ml. Ίσως το μόνο αρνητικό που μπόρεσα να βρω σε αυτό το προϊόν είναι πως το γυάλινο βαζάκι στο οποίο περιέχεται είναι λίγο βαρύ και δεν ενδείκνυται για ταξίδι, κουβάλημα κτλ.

Review // Aqua Vita Κρέμα-Gel 24ωρης ενυδάτωσης

Θετικά:
+ Πολύ καλή ενυδάτωση
+ Πολύ ωραίο , διακριτικό άρωμα
+ Καινοτομία Apivita (αφαίρεση νερού, προσθήκη πράσινου τσαγιού)
+ Δεν έχει Parabens, Silicones, Propylene glycol, Mineral Oil, Ethanolomines and Phthalates

Αρνητικά:
- Το γυάλινο και βαρύ βαζάκι στο οποίο περιέχεται δεν ενδείκνυται για ταξίδια + κουβάλημα.

Review // Aqua Vita Κρέμα-Gel 24ωρης ενυδάτωσης

(3306)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr