Review: Tate’s Natural Miracle Odorless Nail Polish Remover

Tate's Natural Miracle Odorless Nail Polish Remover1

Το Φυσικό Θαύμα άοσμο Nail Polish Remover | Tate’s

Δοκιμάζοντας το φυσικό και άοσμο αφαιρετικό βερνικιών της Tate’s πραγματικά άρχισα να πιστεύω πως όλες οι υπόλοιπες εταιρίες απλώς μας κοροιδεύουν. Αν μπορούμε φυσικά να έχουμε τόσο καλή αφαίρεση του βερνικιού δεν βρίσκω κανένα λόγο να ξαναχρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε άλλο αφαιρετικό. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά το προϊόν.

Review: Tate’s Natural Miracle Odorless Nail Polish Remover

Το συγκεκριμένο καθαριστικό είναι εντελώς άοσμο και είναι ίσως το μοναδικό που έχω χρησιμοποιήσει χωρίς την παραμικρή οσμή. Είναι καταπληκτικό το πως αφαιρεί ακόμη και τα πιο δύσκολα βερνίκια αλλά και τα στρας που πάντα μας δυσκολεύουν. Είναι εξαιρετικό προϊόν και  λύνει τα χέρια της κάθε κοπέλας που βάφει συχνά τα νύχια της. Αφαιρεί πανεύκολα ακόμη και αν έχεις κάνει δύο ή ακόμη και τρεις στρώσεις στα νύχια. Ακόμη ένα τέλειο στοιχείο που εντόπισα είναι πως μετά την αφαίρεση τα νύχια μου δεν ήταν καθόλου ξηρά μετά την αφαίρεση, κάτι που συμβαίνει με τα περισσότερα αφαιρετικά βερνικιών.

Μπορώ να παραβλέψω την ακριβή τιμή του καθώς ως προϊόν κάνει ότι ακριβώς θα ήθελα να κάνει ένα καθαριστικό βερνικιών. Παρόλα αυτά έχω μια τεράστια ένσταση καθώς στο μπουκάλι δεν αναγράφονται πουθενά τα συστατικά. Η εταιρία λέει πως είναι φυσικό αλλά εγώ δεν μπορώ να το διασταυρώσω πουθενά ακόμη και αν είναι αλήθεια. Η έλλειψη συστατικών δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης από ανηλίκους.  Ο γονέας δεν θα μπορεί να δώσει τα υλικά του προϊόντος που ήπιε το παιδί του.

Παρόλα αυτά εξοικονομεί απίστευτο χρόνο. Η αφαίρεση του βερνικιού δεν ξεπερνάει το ένα λεπτό ή δύο. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να προσπαθώ και 10λεπτά – ή και παραπάνω- για να γίνει σωστά η αφαίρεση.

IMG_6602

Και μπορεί εγώ να φωτογράφισα το προϊόν μαζί με την κατακόκκινη υπομονή αλλά η υπομονή δεν θα σου χρειαστεί με αυτό το αφαιρετικό! :)

  • Θετικά
  • Αρνητικά
✔Εντελώς άοσμο
✔Γρήγορη αφαίρεση βερνικιού
✔Τέλεια αφαίρεση βερνικιού
✔Δεν περιέχει oils, gluten, colors, jodine, glykerins,sulfates, parabens,fragrance και δεν κάνει η εταιρία δεν κάνει τεστ σε ζώα.
✔Δεν αναγράφονται τα υλικά
✔Ακριβό

Βρες στο evitamins της Ελλάδας, εδώ το Tate’s Natural Miracle Odorless Nail Polish Remover.

IMG_6603

Δες κι άλλα σχετικά post:

Lip balm |Eos
Hand cream |Eos
Eos Evolution of smooth | Τώρα και στην Ελλάδα
Online αγορές από EVitamins
Review: Ultra Omega 3 | Evitamins
Review: Ginger Face Cream | Go energy
Review: Yogi Organic Tea για ανακούφιση από το στρες
Review: Yogi Organic Tea Berry Detox
Review: Βιταμίνες Λιγότερο Στρες-Έλεγχος Βάρους | Irwin Naturals
Review: Stevia Inter – Φυσική Στέβια σκόνη
Review: Σαμπουάν Καρύδας για ξηρά μαλλιά | Desert Essence (1239)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. συμβουλές ομορφιάς says:

    πολύ καλό προϊόν!!!

  2. maria says:

    και μόνο που αφαιρεί τα στρασάκια το αγάπησα!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr