Review: Ultra Omega 3 | Evitamins

ultra omega3 evitaminsgr

Έχω κάμποσο καιρό που έχω προμηθευτεί τις κάψουλες ωμέγα 3 από την Evitamins. Δοκιμάζω τις βιταμίνες όλο αυτό το διάστημα και σήμερα θα σου μιλήσω για αυτήν. Γενικώς είμαι αρκετά θετική με τέτοιου είδους σκευάσματα καθώς -από προσωπική εμπειρία- με έχουν βοηθήσει πολύ να αναπληρώσω τις βιταμίνες που δεν παίρνω από την διατροφή μου. Ειδικά τα Ωμέγα 3 λιπαρά είναι εξαιρετικά ευεργετικά για τον άνθρωπο και θα προσπαθήσω να σε πείσω για αυτό. Πάμε να δούμε τι δουλειά κάνουν οι βιταμίνες από Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα της evitamins.

ultra omega3 evitaminsgr1

Review: Ultra Omega 3 | Evitamins

Tα πλεονεκτήματα των λιπαρών ωμέγα 3 είναι μοναδικά. Βοηθούν στην αποφυγή φλεγμονωδών ασθενειών όπως καρδιακές παθήσεις και αρθρίτιδα και μειώνουν τις φλεγμονές .Τα ωμέγα 3 είναι επίσης απαραίτητα και για τον εγκέφαλο αφού βοηθάνε την συμπεριφορά και την γνωστική λειτουργία,  και κυρίως κατά την διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης. Τα λιπαρά ωμέγα 3 βελτιώνουν την πνευματική υγεία. Θλιβερό είναι πως άτομα τα οποία δεν είναι πλήρεις σε ωμέγα 3 μπορεί να υποφέρουν από κατάθλιψη, διπολική διαταραχή, σχιζοφρένεια, διατροφικές διαταραχές και ADHD. Έχει τόσα πολλά οφέλη που θα μπορούσα να μιλώ για ώρες όμως ένα από τα σημαντικά του είναι πως μειώνει τον πόνο που σχετίζεται με το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλες εμάς τις γυναίκες.

ultra omega3 evitaminsgr21

Σημαντική πηγή ωμέγα 3: ALA βρίσκουμε στο λινάρι ,στη κάνναβη, στο λάδι από κανόλα , στη σόγια, στο σογιέλαιο, στους σπόρους της κολοκύθας, στο κολοκυθέλαιο, στους λιναρόσπορους, στα καρύδια και στο καρυδέλαιο. DHA βρίσκουμε στα θαλασσινά, στα φύκια και στα ψάρια όπως ο σολωμός, οι σαρδέλες και ο μακρύπτερος τόνος. EPA βρίσκουμε στα ψάρια όπως ο σολομός και οι σαρδέλες, καθώς και στο μουρουνέλαιο , τις ρέγγες, το σκουμπρί και ο ιππόγλωσσος.

Επειδή καταλαβαίνω πως κάποιοι ίσως να μην έχουμε στο διατροφολόγιό μας κάτι από όλα αυτά -όπως εγώ- μπορούν άνετα να καταφύγουν στην λύση της κάψουλας. Εγώ το έκανα και μπορώ να πω πως κάλυψε αρκετές ανάγκες μου. Ένα από τα θετικά που παρατήρησα ήταν και η μείωση στον πόνο της περιόδου που θέλω να σε ενημερώσω πως δεν ήταν μπαμ και κάτω όμως είδα σταδιακά μια μικρή μείωση το διάστημα το οποίο κατανάλωνα την κάψουλα.

ultra omega3 evitaminsgr3

  • Θετικά
  • Αρνητικά
✔Ενισχύει τον οργανισμό
✔Χρειάζεται μόνο μια κάψουλα την ημέρα
✔Η τιμή αναλογίας ποιότητας είναι πολύ καλή
✔Κάποιες φορές αφού έχεις πάρει το χάπι σου έρχεται περίεργη γεύση στο στόμα (αλλά αυτό συμβαίνει με όλες τις αντίστοιχες κάψουλες ωμέγα 3)

ultra omega3 evitaminsgr4

 Mπορείς να αγοράσεις το προϊόν εδώ

(1352)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr