Review: Ταινίες μύτης για βαθύ καθαρισμό | VICTORIA BEAUTY

Deep cleansing nose strips

Ο καθαρισμός την μύτης μας είναι κάτι που το έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η αισθητικός μας. Καταλαβαίνουμε όλοι όμως πως οι καιροί δεν ενδείκνυνται για να σπαταλάμε χρήματα και έτσι ίσως θα ήταν καλό να σκεφτούμε κάποιες εναλλακτικές μεθόδους. Σίγουρα οι ταινίες για τη μύτη δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον ολοκληρωμένο καθαρισμό που θα σου προσφέρει η αισθητικός, όμως σίγουρα θα αυξήσει το διάστημα μεταξύ αυτών. Πάμε να δούμε και να μάθουμε τα πάντα για τις ταινίες της μύτης από την Victoria Beauty.

Deep cleansing nose strips 1

Review: Ταινίες μύτης για βαθύ καθαρισμό | VICTORIA BEAUTY 

Οι ταινίες μύτης της Victoria Beauty για βαθύ καθαρισμό απομακρύνουν τους ρύπους και το σμήγμα που φράζουν τους πόρους αφήνοντας την επιδερμίδα σας καθαρή και λεία. Κοστίζουν 5 ευρώ και περιέχουν μέσα 6 ταινίες. Αυτό σημαίνει πως είναι κάτι λιγότερο από 1euro/φορά. Το θεωρώ θετικό καθώς είναι κάτι που αν το κάνεις σε συνδυασμό με καθημερινή καθαριότητα προσώπου μπορεί να μειώσεις αισθητά τους καθαρισμούς σου και τις επισκέψεις σου στην αισθητικό. Παρατήρησα πως η τακτική χρήση των ταινιών καθαρισμού βοηθά στη σύσφιξη των πόρων και δίνει εμφάνιση και αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα. Όσο το έχεις στο δέρμα σου και περιμένεις να περάσει η ώρα για να το αφαιρέσεις δεν έχεις ευχάριστη αίσθηση. Το νιώθεις να σε βαραίνει αρκετά. Όσο περνάει η ώρα το συνηθίζεις.

Οδηγίες Χρήσης:
1. Πλύνετε καλά το πρόσωπό σας και σιγουρευτείτε ότι δεν έχουν μείνει υπολείμματα από κρέμες, λοσιόν ή μακιγιάζ.
2. Με στεγνά χέρια ανοίξτε το πακέτο και ξεφλουδίστε την ταινία από το πλαστικό της κάλυμμα. Χρησιμοποιήστε το ανοιγμένο πακέτο αμέσως ώστε η ταινία να ξεκολλήσει εύκολα από το κάλυμμα.
3. Βρέξτε καλά τη μύτη σας με νερό. Εάν η μύτη δεν είναι αρκετά υγρή, η ταινία μπορεί να μην κολλήσει και να μην είναι αποτελεσματική.
4. Εφαρμόστε την ταινία στην υγρή περιοχή της μύτης, με τη γυαλιστερή πλευρά προς το δέρμα. Πιέστε προς τα κάτω για να απομακρύνετε τις φυσαλίδες αέρα, εξασφαλίζοντας καλή επαφή με το δέρμα.
5. Αφήστε την ταινία να στεγνώσει για 10 έως 15 λεπτά. Η ταινία θα γίνει σκληρή και δύσκαμπτη καθώς στεγνώνει. Αφήστε λίγο περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με την υγρασία και τη θερμοκρασία της ατμόσφαιρας ή την εφίδρωση.
6. Όταν στεγνώσει η ταινία, αργά και προσεκτικά ξεκολλήστε την τραβώντας από τις άκρες προς το κέντρο. Εάν μείνει κάποιο υπόλειμμα, ξεπλύνετε με νερό.

Deep cleansing nose strips 2

  • Θετικά:
  • Αρνητικά
✔Απομακρύνουν τους ρύπους και το σμήγμα που φράζουν τους πόρους αφήνοντας την επιδερμίδα σας καθαρή και λεία.
✔Κοστίζουν 5 ευρώ και περιέχουν μέσα 6 ταινίες. Αυτό σημαίνει πως είναι κάτι λιγότερο από 1euro/φορά.
✔Η τακτική χρήση των ταινιών καθαρισμού βοηθά στη σύσφιξη των πόρων και δίνει εμφάνιση και αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα.
✔Όσο το έχεις στο δέρμα σου και περιμένεις να περάσει η ώρα για να το αφαιρέσεις δεν έχεις ευχάριστη αίσθηση. Το νιώθεις να σε βαραίνει αρκετά. Όσο περνάει η ώρα το συνηθίζεις.

Deep cleansing nose strips 5

Βρες εδώ στο site του Scoura τις ταινίες για βαθύ καθαρισμό.

(1768)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr