Το κόσμημα μέσα από τα μάτια των Rommates

Τα κοσμήματα είναι οι πιο καλοί φίλοι της γυναίκας. Η σχέση της γυναίκας με τα κοσμήματα είναι τόσο ιδιαίτερη όσο λίγες. Οι Roomates οι οποίες δημιουργούν κοσμήματα και τα προωθούν online μέσω της σελίδας που έχουν φτιάξει κάνουν ιδιαίτερη δουλειά και μάλιστα εκτός από τον διαγωνισμό που τρέχει στο BeautyStars.gr μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου μπήκα στον πειρασμό να προμηθευτώ και εγώ κάποια κοσμήματα και να σας τα παρουσιάσω. Σύντομα θα δείτε τα συγκεκριμένα κοσμήματα και φορεμένα σε look.

Από τις Roomates πήρα δύο υπέροχα περιδέραια, δύο δαχτυλίδια , δύο για το χέρι και ένα μοναδικό κρεμαστό “κλειδί”. Θα χαρώ να μου πείτε τη γνώμη σας για τα νέα μου αποκτήματα. Είμαι σίγουρη πως αν δείτε την σελίδα των κοριτσιών θα βρείτε πολλά κομμάτια που θα σας αρέσουν και θα βιαστείτε να τα προμηθευτείτε.

Δείτε την σελίδα των κοριτσιών εδώ

Δείτε τον διαγωνισμό μας που λήγει στο τέλος του Ιανουαρίου εδώ 

Και τέλος πείτε μου τη γνώμη σας για τα δημιουργήματά τους! :)

rommates κοσμήματα rommates κοσμήματα rommates κοσμήματα rommates κοσμήματα rommates κοσμήματα rommates κοσμήματα rommates κοσμήματα rommates κοσμήματα rommates κοσμήματα  rommates κοσμήματα rommates κοσμήματα rommates κοσμήματα  rommates κοσμήματα

(1163)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr