Νικήτρια διαγωνισμού Roomates

Ο διαγωνισμός με τις Rommates πήγε υπέροχα και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Τα κοσμήματα των κοριτσιών είναι φανταστικά και αυτό μπορείτε να το δείτε αν μπείτε στην σελίδα τους. Σήμερα όμως μια τυχερή θα πάρει το πολύ εντυπωσιακό περιδέραιο που διαλέξαμε με τα κορίτσια για να σας δωρίσουμε.

Η τυχερή είναι η Loula Kat

Λούλα συγχαρητήρια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να παραλάβεις το δώρο σου. Αν δεις το νικητήριο ποστ στείλε μας τα στοιχεία σου για να σου αποστείλουμε το δώρο σου.Eιδάλλως θα σου αποστείλουμε εμείς ενημερωτικό mail.  Ευχαριστούμε θερμά τις Roomates για το υπέροχο κόσμημα και stay tuned… γιατί με τις Roomates δεν τελειώσαμε έτσι απλά…

Άλλο Roomates post δες εδώ.

Τον διαγωνισμό μπορείς να δεις εδώ.

Για νέους διαγωνισμούς τσέκαρε εδώ.

(1596)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr